Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Bunatati pentru colindatori
Tai capsunile in bucati si le pui la fiert cu zaharul pentru 10-15 minute. Daca lasa prea multa zeama, o strecori. Amesteci amidonul cu 2 linguri de zeama racita si apoi amesteci cu compozitia de capsuni si mai lasi sa fiarba 2 minute. Lasi sa se raceasca.
Pentru aluat, amesteci faina cu zaharul macinat si sarea, apoi adaugi oul batut, esenta de vanilie si untul taiat cubulete. Amesteci cu mana pana obtii o compozitie sfaramicioasa, pe care o lasi la frigider pentru 30 de minute.
Pui 2/3 din aluat in tavile de tarte (mie mi-au iesit 6 minitarte) si presari bine cu mana, inclusiv pe peretii tavilor. Imparti compozitia de capsuni in cele 6 tavite si presari pe deasupra aluatul ramas.
Introduci tavile in cuptorul preincalzit la 180 de grade C, pentru 30-35 de minute, pana se rumenesc frumos.
Lasi minitartele sa se raceasca, apoi le scoti din tavi si le servesti.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult